Pályázataink

A kedvezményezett neve: Takács István

A fejlesztés tárgya, célja: Vállalkozásfejlesztés Takács István egyéni vállalkozónál

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-03950

A szerződött támogatás összege: 7 108 873 Ft

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.05.31.

A projekt tartalmának részletes bemutatása:

A fejlesztés megvalósításának a célja, Takács István asztalosipari egyéni vállalkozásának fejlesztése, fejlődése, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítése, ezáltal a területi különbségek csökkentése, a térségi felzárkóztatás és a helyi gazdaság megerősítése. A projekt a Széchenyi Terv Plusz programban a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (GINOP Plusz) keretében valósul meg vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

Takács István egyéni vállalkozónak a GINOP Plusz-1.2.2-22 azonosító számú, Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program című Felhívásra benyújtott támogatási kérelme pozitív elbírálásban részesült.

A megvalósítás helyszíne a 7477 Szenna, Rákóczi utca 20/a (164/2 hrsz) szám alatti asztalosműhely. Takács István egyéni vállalkozó 1990-ben indította családi vállalkozását Kaposvári székhellyel és Szennai telephellyel. A vállalkozás tevékenysége szerteágazó: szabvány és egyedi ajtók, ablakok, portálok egyéb nyílászárók, kül- és beltéri ajtók gyártása, szekrények, komódok, beépített szekrények, konyhaszekrények készítése bútorlapból, fából, rusztikus jellegű bútorok, ágyak, lépcsők, falburkolatok, korlátok és szinte minden asztalosipari termék előállítása. A vállalkozót ügyfelei elégedettsége vezérli, és hiszi, hogy a jó munka alapja a minőség és a megbízhatóság. Már az alapanyag kiválasztásánál is a legnagyobb figyelemmel járnak el, hiszen a minőség az alapoknál kezdődik. A legjobb termékeiket műszárított, csomómentes alapanyagokból készítik, felületét a megrendelő egyedi igényei alapján kezelik, a készterméket a helyszínre szállítják, beépítik. Modern műhelyéből már az ország szinte minden részére kerültek ki általuk gyártott minőségi termékek.

A projekt keretén belül 2 db az asztalosipari munkához nélkülözhetetlen gépet kíván a vállalkozó beszerezni, amikkel nemcsak gyorsabban, de költséghatékonyabban is tud dolgozni. Az élzárási feladatok elvégzéséhez a Felder G 330 típusú élzárógépet, míg a sorozatfúrási feladatok elvégzéséhez a FELDER Fd 21 Professional típusú sorozatfúrót tervezi beszerezni.