Rólunk

Takács István asztalos

egyéni vállalkozó

1990-ben indítottam családi vállalkozásom Kaposvári székhellyel és 2013 óta korszerű Szennai telephelyünkön folyik a termelés. Az ügyfeleink elégedettsége vezérel minket, hiszem, hogy a jó munka alapja a minőség és a megbízhatóság. A következő oldalakon megtekintheti, hogy milyen jellegű asztalosipari termékeket gyártunk.

Már az alapanyag kiválasztásánál is a legnagyobb figyelemmel járunk el, hiszen a minőség az alapoknál kezdődik. A legjobb termékeinket műszárított, csomómentes alapanyagokból készítjük, felületét az Ön egyéni igényei szerint kezeljük, a készterméket helyszínre szállítjuk, beépítjük.

Vállalkozásom szerteágazó, gyártunk szabvány és egyedi ablakokat, ajtókat, portálokat, egyéb nyílászárókat, kül- és beltéri ajtókat. Szekrényeket, komódokat, beépített szekrényeket, konyhaszekrényeket fából, bútorlapból, rusztikus jellegű bútorokat, ágyakat, lépcsőket, falburkolatokat, korlátokat és szinte minden asztalosipari terméket. Ha Ön igényli, mi már a tervezésben is segítünk, hogy Ön a lehető legjobbat kapja.

Modern műhelyünkből már az ország szinte minden részére kerültek ki általunk gyártott minőségi termékek.

Ügyfeleink elégedettek.

Bízom benne, hogy partnerünkként Ön is elégedett lesz munkáinkkal.

Tisztelettel állok rendelkezésére:

Takács István